Jaarthema: KOM AAN BOORD!

komaanboord

Kom aan boord!

Vorig schooljaar kozen we vijf waarden die we als schoolteam belangrijk vinden. Ook aan jullie, als ouder, werd gevraagd dit een stuk mee te bepalen.

De 5 waarden die in de toekomst de kapstok van onze opvoeding en ons onderwijs op school worden en blijven zijn:

• ZORGZAAMHEID
  • VERTROUWEN
  • ERKENNING EN WAARDERINGKom aan boord
  • POSITIEF OPTIMISME
  • VERNIEUWING

Als Katholieke dialoogschool kozen we een passend bijbelverhaal hierbij. Dit is het verhaal van de ARK VAN NOACH geworden.
 Noach bouwt hierin een veilige plaats voor mens en dier. Een plaats waar men zorgzaam is, vertrouwen geeft, iedereen en alles erkenning en waardering kan krijgen, men positief en met optimisme naar de toekomst kijkt én men vernieuwende kansen zoekt om alles vlot te laten gebeuren.

De Langeledeschool wil graag met kinderen, leerkrachten, ouders en schoolbestuur zo'n ark zijn: KOM GERUST AAN BOORD!

Sfeerbeelden van de opening van het jaarthema kan u vinden onder fotoboek-schoolactiviteiten-startmoment 1 september 2018