De Langeledeschool informeert…

Beste ouders,
  • Goede afspraken maken …
    De school start om 8 u 30, ook voor de kleuters ! Op tijd komen is een belangrijke houding die we onze kinderen moeten bijbrengen, dit kan alleen maar als we zelf het goede voorbeeld geven.

• Op vrijdagnamiddag 16 november nodigen we jullie uit op onze grootouderwandeling. De grootouders maken samen met hun kleinkinderen een tocht en kunnen daaruit kiezen uit een korte of een iets langere tocht in de buurt van de school. Onderweg dagen we jullie uit om opdrachtjes in functie van ons jaarthema: 'KOM AAN BOORD' te volbrengen en verwennen we jullie met een gezonde versnapering! We verwachten jullie die dag om 13 uur op de speelplaats van de lagere school. We kijken er heel erg naar uit! Hopelijk jullie ook!
  • Aanrader : op vrijdagavond 23 november vanaf 18 u 30, gaat onze jaarlijkse Mosselsouper terug door. Wij hopen jullie op dit gezellig etentje te mogen ontmoeten! Van harte welkom !
  • Door de app ‘FOR GOOD’ te downloaden, kun je deelnemen aan de Groenste wijk van Wachtebeke. Registreer jezelf in de app en voeg de wijkcode MVJ35I in. Zo meet je je eigen ecologische voetafdruk en zorg je ervoor dat onze wijk de gemeentelijke competitie wint.

Het schoolteam van de Langeledeschool