De warmste week - Music For Live 2018

P1070224 600

De Warmste week - Music For Live 2018

Als zorgzame school organiseerden wij, in samenwerking met de ouderraad, allerlei activiteiten om kwetsbare kinderen een duwtje in de rug te geven. Er werd een WARMATHON georganiseerd om geld in te zamelen voor VZW steunfonds metabole ziekten, een koffie - en soepverkoop , een kerstmarkt en plaatjes draaien op de speelplaats door en voor kinderen waarmee we toch wel een mooi bedrag hebben ingezameld.

Een welgemeende dank aan de kinderen, ouders, grootouders,leerkrachten, ouderraad, iedereen die op één of andere manier hun steentje hebben bij gedragen.

Op 20 december 2018 gingen de leerligen van L4/L5/L6  naar Music for life in Puyenbroeck, sfeerbeelden kan u vinden onder fotoboek - schooljaar 2018-2019 - schoolactiviteiten - De Warmste week - Music for life en Langeleedse warmathon 2019