Jaarthema: JUST DO IT !

Activiteitennamiddag

Jaarthema: JUST DO IT !

Waarom eens niet in het Engels ? Niet twijfelen, gewoon doen. Iets leuk, iets gek, iets uitdagend, iets ongewoon,… enthousiast iets aanvatten. Het geeft energie en maakt ons blij.

We zullen dit schooljaar met de kinderen en het schoolteam proberen de gekende paden te verlaten, onze grenzen te verleggen en op ontdekking te gaan naar minder gekende dingen en daarbij gebruik te maken van de talenten van onszelf en anderen…

Op vrijdagnamiddag 1 september hielden we met de kinderen van de lagere school daartoe al een groot ploegenspel.

Alle kinderen van de lagere school werden in 8 groepen verdeeld en konden via verschillende opdrachten punten verdienen. Zo bleek dat samenwerken en beroep doen op het aanwezige talent noodzakelijk is.

Voor de kleutertjes was er een springkasteel. ‘Spring, spring, spring, de wereld in.’

Sfeerbeelden van de eerste activitietennamiddag kan u vinden onder fotoboek - Schooljaar 2017-2018 - jaarthema "Just do it!"