Zoeken

Projecten ouderraad

 

De ouderraad vertelt …….                                                                                    

Het jaar 2014   is bijna voorbij … Tijd om eventjes stil te staan bij het wel en wee gebeuren in de ouderraad.

Bij de aanvang van het nieuwe schooljaar werden we geconfronteerd met het gegeven “generatiewissel”.

Na jarenlang enthousiast engagement namen we afscheid van drie oudgedienden : Anja, Annick en Enny. In naam van de voltallige ouderraad wens ik hen nogmaals heel hartelijk te bedanken voor hun jarenlange trouwe inzet.

Wij mochten anderzijds 4 nieuwe leden verwelkomen : Melissa, Wouter, Alexander en Nele.

Welkom aan boord !

In september stelden we aan Wachtebeke en omstreken trots onze verkeersfilm voor. Wij hopen hiermee de verschillende actoren in het verhaal verkeersveiligheid te hebben overtuigd dat verkeersveiligheid een wederzijds engagement is . Op 23 januari 2015 zal het mobiliteitsengagement door en met alle Wachtebeekse scholen officieel worden ondertekend. Meer informatie hierover volgt.

Op 21 september ging onze jaarlijkse herfstwandeling door. Mede dankzij de weergoden die ons dit jaar wel heel goed gezind waren maar vooral door de inzet van onze trekkers Nele, Kevin, Karolien en Bart kijken we heel tevreden terug op een geslaagd gebeuren .

Op 17 november organiseerden we voor het eerst in de geschiedenis van Wachtebeke een gezamenlijke infoavond over de scholen heen, samen met de ouderraden van de St-Laurensscholen. Onderwerp was mindfulness.

We mochten hiervoor een 100 tal inschrijvingen noteren.

Ook de Langeledeschool was vertegenwoordigd in de hoedanigheid van een heuse delegatie van het schoolteam, leden van de ouderraad en andere geïnteresseerde ouders. Hartelijk dank voor jullie aanwezigheid en interesse !

Begin volgend jaar is reeds een volgende vergadering gepland met als doel te brainstormen over een nieuwe gezamenlijke activiteit over de scholen heen.

Alvorens iedereen een sfeervolle kerstvakantie toe te wensen, heb ik het genoegen jullie allen uit te nodigen op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie die zal doorgaan op zondag 11 januari 2015. Heel graag tot dan !